Vai atceries 2020?

tulkojums no: https://sott.net/en440211

Vai atceraties dzīvi pirms pieciem mēnešiem? Es neprasītu to, ja laiki būtu parasti, bet pasaule šajās dienās mainās (tiek mainīta?) neticami ātri.

Vai atceraties prognozes, ka Covid19 nogalināšot miljonus cilvēku?

Vai atceraties prognozes, ka slimnīcas tikšot tā pārpildītas ar Covid 19 slimniekiem, ka mūsu smagnējā medicīniskā infrastruktūra vienkārši kolapsēšot?

Vai atceraties, kā mums iegalvoja, ka globāla sabiedrības “bloķēšana” (“lockdown”) esot vienīgais veids, kā novērst šo katastrofu? Ka mums tas esot jādara, neatkarīgi no tā, cik lielu kaitējumu tas nodarīšot neskaitāmo miljonu cilvēku iztikai un drošībai?

Pēdējais jautājums – vai jūs zināt, cik cilvēku Lielbritānijā vakar oficiāli nomira ar koronavīrusu (nevis no tā)?

12

Divpadsmit cilvēki. Jūs, iespējams, par to neesat dzirdējuši, jo kādreiz, apmēram pirms piecām nedēļām, plašsaziņas līdzekļi pilnībā pārtrauca lietot terminu “nāves gadījumi” un sāka runāt tikai par “gadījumiem”.

“Gadījums” ir ikviens, kuram tests uzrāda pozitīvu Sars-Cov-2, izmantojot bēdīgi slavenos neuzticamos PCR testus, kas rada milzīgu skaitu viltu pozitīvu rezultātu.

Pat pieņemot, ka pozitīvs tests ir reāls, lielais vairums “gadījumu” ir asimptomātiski. Starp viltus pozitīviem rezultātiem, neuzticamiem testiem un asimptomātiskiem infekcijas nēsātājiem, sars-cov-2 “gadījumu” skaits ir bezjēdzīgs.

Pieņemsim, ka ir simptomi UN pozitīvs tests, un pieņemsim, ka tie nav tikai kļūdaini pozitīvi rezultāti, kad cilvēkam patiesībā ir parasta saaukstēšanās vai gripa. Pat lielākā daļa “simptomātisko gadījumu” slimo VIEGLI. Faktiski no 6 miljoniem aktīvo gadījumu pasaulē tikai 1% tiek uzskatīti par smagi slimiem. Lielākā daļa no viņiem izdzīvos.

CDC lēš, ka Sars-Cov-2 infekcijas mirstības koeficients ir aptuveni 0,26%. Skaits, kas pilnībā atbilst smagajām gripas sezonām. Praktiski katrā Eiropas valstī mirstība ir vidēja vai pat zem vidējā.

Vispārīgi runājot, pasaules lielākajai daļai ir un, visticamāk, tā arī paliks absolūti labi.

Bet lietas neatgriežas normālā stāvoklī, vai ne? Patiesībā viss tikai pasliktinās. Valdības ir iebāzušas kāju durvīs, un tām nav nodoma to ņemt atkal ārā.

Maskas tagad ir obligātas Lielbritānijā, Austrālijā un Jaunzēlandē, kā arī Vācijā un Francijā. Un daudzkur citur. Demokrātu izvirzītais ASV prezidenta kandidāts Džo Baidens ir teicis, ka tām būs jābūt obligātām arī ASV.

Birmingemā tiek runāts par “lokālu bloķēšanu” sakarā ar “pēkšņu gadījumu skaita palielināšanos”, bet mēs netiekam informēti par to, kādi ir patiesie skaitļi un vai tas nozīmē konstatēto inficēšanās gadījumu skaita palielināšanos, jeb tiešām slimo cilvēku pieaugumu vai pat nāves gadījumu dramatisku palielināšanos.

Tas pats attiecas uz Oldhamu, kura atrodas uz “katastrofiskas slēgšanas” sliekšņa, pateicoties inficēšanās līmenim tajā – 83 cilvēkiem uz 100 000. (Oldhamā ir apmēram 250 000 iedzīvotāju, tātad kopā tur novēroti apmēram 200 gadījumu.)

Faktiski pēdējās nedēļas laikā Apvienotajā Karalistē reģistrēto nāves gadījumu skaits ir samazināts par vairāk nekā 5000, pateicoties pārskatīšanai, kurā tika noņemti dublikāti un kļūdas. Arī inficēto gadījumu skaits ir uzpūsts vismaz  par 30 000 gadījumiem.

Jaunzēlandē koronavīrusa patrons Jacinda Ardern tikko atlika nākamo mēnešu vispārējās vēlēšanas. Pagaidām ir pagājis tikai mēnesis. Bet kas notiks, ja oktobrī būs “otrais vilnis”, un viņiem vēlēšanas atkal būs jāatliek? Un pēc tam “trešais vilnis”? Lai nu kā – precedents jau ir!

Jaunzēlandē 5 mēnešos ir bijuši 1600 gadījumi. Šajā salā nav ziņots par ar Covid saistītu nāvi kopš maija. Bet viņu valsts ir apturēta, un viņu demokrātija ir apturēta.

Ak, un viņi nosūta cilvēkus ar pozitīvu testu (un viņu ģimenes) uz “karantīnas centriem”, kur, ja atsakāties tikt pārbaudīti, jūs tiksiet aizturēts uz nenoteiktu laiku.

Austrālija bloķē pilsētas, pat uzliek komandanta stundu, pamatojoties uz 450 nāves gadījumiem.

Katru dienu kļūst vairāk un vairāk rakstu, kas apspriež obligātās vakcinācijas nepieciešamību vai kaut ko vēl ļaunāku.

Un visur valoda mainās. Ja sākumā “Jaunais normālais” cīnījās par Covid19 apkarošanu, bet tagad lielā panikas propogandas mašīna stāsta par “covid19 un nākotnes pandēmijām” vai “citiem kolosāliem izaicinājumiem, ar kuriem saskaras cilvēce” …., kas burtiski var nozīmēt jebko, ko VIŅI vēlas, lai tas nozīmētu.

Panikas propoganda turpina balstīties uz arvien pieaugošo “gadījumu” skaitu, bez jebkādas atsauces uz to, ka nāves gadījumu skaits samazinās.

Visu laiku tie no mums, kas aicināja uz mērenu, proporcionālu reakciju, tika ļaunprātīgi lamāti vai ignorēti. Skaitļi parādīja, ka mums bija taisnība, bet tas tagad vairs nav svarīgi. VIŅI nobiedēja cilvēkus dot VIŅIEM varu, tad VIŅI izveidoja precedentu šīs varas izmantošanai, un nav pamata domāt, ka VIŅI kādreiz apstāsies.

Agrāk tika runāts par “nāves gadījumiem”, tagad par “gadījumiem”. Agrāk baidīja ar koronavīrusu, nākamreiz būs kaut kas cits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *