Atskats uz Ģimeņu saietu Ambeļos

Meistardarbnīca

Svētdien, 2015.gada 10.maijā Ambeļos notika Ģimeņu saiets, piedāvājot daudzveidīgu programmu izklaidei, jaunu prasmju apgūšanai un kopāsanākšanai.

Ģimeņu saiets iesākās ar pašdarbnieku koncertu “Visas lietas, kas ir skaistas, man ar tevi saistās” Ambeļu Kultūras namā. Pēc tam “Ambeļu skreinē” interesenti tikās ar viešņu no Vārkavas novada – ar skolotāju, Lauku avīzes konkursa “Radoša sieviete laukos” uzvarētāju Helēnu Piziču, kura stāstīja par veselīgu dzīvesveidu. Pēc sarunām un diskusijām, priecājoties par saulainu laiku, visi devās ārā uz meistardarbnīcu “Kā uzbūvēt raķeškrāsni?” un talku saimes dārzā. Pasākums noslēdzār ar zupas katla tukšošanu.

Tikšanās ar H.Piziču

Saimes dārzs

Pasākumu rīkoja Ambeļu Kultūras nams sadarbībā ar biedrību “Kulturys studeja “Speiga”” kā vienu no projekta Biedrības “Kulturys studeja Speiga” darbības programmas Latgales lauku ilgtspējas veicināšanai” pasākumiem. Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina, Norvēģija un Latvijas valsts, pasākuma norisi līdzfinansēja Ambeļu pagasta pārvalde.

sif-kras-eez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *