Meistaru vizītkartes – Josh un Shyloh pasaules ceļos un meistarklases saimnieks Oskars

IMG_0333Kanādas paksi vajag mācīties Kanādā, tāpēc abi mūsu meistarklases meistari -Josh (Džošs) un Shyloh (Šailo) pavadīja vasaru Kanādā, veidodami guļbūves no tādiem kokiem, kādus  Latvijā jau grūti atrast. Trīs mēnešu apmācības, pēc kurām seko guļbūvju būvēšana dažādos pasaules nostūros. Tad krustu šķērsu pāri zemeslodei, lai tiktu pie mums  – Shyloh lido pie mums no Kanādas, bet Josh ar autobusu no Austrijas pabeidz savu ceļojumu no Nepālas. 

IMG_0403IMG_0352

 

 

 

 

 

 

Bildēs redzami darbi, kurus veidojuši mūsu viesmeistari. Pačukstēšu, ka labajā pusē redzamā dīvainā baltā uzparikte ir raķeškrāsns (ļoti papildināta ar maizes cepli, siltummūrīti, un visādām citādām interesantām lietām), kuras meistars ir Josh. Par šo tēmu ar viņu noteikti ir vērts runāt un iztaujāt līdz sīkumiem.

Mirkļi no meistarklases "Hand Heavers Jam Session" Stjarnsundā - priekšplānā Josh

Meistarklase Stjarnsundā

 

 

Vēl daži mirkļi no Meistaru Anša un Oskara vadītās un Joshua Roxenadale organizētās meistarklases Stjarnsundā, Zviedrijā. Par 2014.gada tēšanas meistarklasi vairāk šeit.

 

Visbeidzot iepazīstieties arī ar meistarklases “Uzcērt savu namu pats!” saimnieku un iniciatoru Oskaru:

Oskars un Josh atpūtas mirklī Stjarnsundā

Oskars un Josh atpūtas mirklī Stjarnsundā

Oskars rādīs un mācīs ar jumtiem saistītas lietas – spāru sliešanu un lubu klājuma veidošanu. Apgūt jaunas amatu prasmes un dalīties ar zināšanām ar citiem ieinteresētiem darbīgiem cilvēkiem ir Oskara vadmotīvs šādu meistarklašu organizēšanā.
Skatiet dažādus mirkļus no darbiem siamniecībā “Ganeni”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *