Nesaki pēc tam, ka nezināji…

(tulkojums no https://www.sott.net/article/439518-Invasion-of-the-New-Normals)

Viņi ir klāt!

Nē, ne zaļie cilvēciņi no Centarua Alfas. Mūs nekolonizē milzu citplanētu augļi.

Es baidos, ka ir nedaudz nopietnāk. Cilvēku prātus pārņem daudz iznīcinošāki un mazāk pārpasaulīgi spēki … spēki, kas viņus vienā nakti pārvērš par agresīviem paranoītiķiem un totalitārisma atbalstītājiem, cītīgi sekojošiem visām regulām un noteikumiem un bezjēdzīgi atkārtojošiem propagandas saukļus.

Jūs zināt, par ko runāju. Daži no viņiem, iespējams, ir jūsu draugi un ģimene, cilvēki, kurus jūs pazīstat gadiem ilgi un kuri vienmēr šķita pilnīgi racionāli, bet kuri tagad ir pārliecināti, ka mums ir radikāli jāmaina sabiedrības struktūra, lai pasargātu sevi no vīrusa, kas izraisa vieglus vai vidēji smagus gripai līdzīgus simptomusiem (vai vispār nekādus simptomus) vairāk nekā 95% inficēto, un vairāk nekā 99,6% izdzīvo, kas, pats par sevi saprotams, ir pilnīgi nenormāli.

Esmu VIŅUS dēvējis par “korona-totalitāristiem”, bet tagad dēvēšu par “jaunnormāļiem, jo šāds nosaukums precīzāk atsaucas uz patoloģizēto-totalitāro ideoloģiju, kuru VIŅI sistemātiski izplata. Šobrīd, domāju, ir svarīgi pārtraukt nabaga “korona” pieminēšanu, jo acīmredzami VIŅU ideoloģiskajai programmai nav nekā kopīga ar kādu reālu vīrusu vai jebkuru citu reālu sabiedrības veselības apdraudējumu. Kā tas ir satriecoši acīmredzams ikvienam, kura prāts vēl nav pārņemts, “apokaliptiskā koronavīrusa pandēmija” jau no paša tās sākuma bijusi tikai Trojas zirgs – līdzeklis, lai ieviestu “jauno normālo”.

 

Oficiālā propaganda Rietumu pasaulē sākās martā, visaugstāko intensitāti sasniedzot aprīļa sākumā. Pēkšņi atsauces uz “jauno normālo” bija visur, ne tikai vadošajos korporatīvajos plašsaziņas līdzekļos (piemēram, CNN, NPR, CNBC, The New York Times, The Guardian, The Atlantic, Forbes, et al.), SVF un Pasaules Bankas grupa, WEF, ANO, PVO, CDC (un saraksts turpinās), bet arī sporta organizāciju emuāros, globālo vadības konsultāciju firmu blogos, skolu vietnēs un nejaušos YouTube videoklipos.

 

Komentārs no SOTT redakcijas: Piedodiet par starpsaucieniem, bet mēs vēlamies norādīt, ka svarīga propagandas daļa sākās agrāk, februārī, kad rietumu sociālie mediji tika pārpludināti ar attēliem un video no Ķīnas – vairums no tiem bija viltoti vai sagrozīti – kurus sociālie “influenceri”, ieskaitot “valdības skeptiķus”, izmantoja, lai histērizētu un terorizētu iedzīvotājus, sagatavojot ceļu valdības un korporatīvajiem plašsaziņas līdzekļiem martā sākt iedzīvotājus “ glābt ”…

 

Šis sauklis tika nepārtraukti atkārtots (mācību grāmatas cienīgā totalitārā “lielo melu” veidā) turpmākos sešos mēnešos. Mēs to esam dzirdējuši tik daudzas reizes, ka daudzi no mums ir aizmirsuši, cik nejēdzīga ir ideja, ka sabiedrības pamatstruktūra ir krasi un neatgriezeniski jāmaina. Jāmaina tāda vīrusa dēļ, kas nerada draudus lielākajai daļai cilvēku sugas.

Nekļūdieties, tas ir tieši tas, ko plāno veikt kustība “New Normal“. “Jaunais normālisms” ir klasiska totalitāra kustība (kaut arī ar patoloģisku piesitienu), un katras totalitārās kustības mērķis ir radikāli, pilnīgi pārveidot sabiedrību, pārtaisīt pasauli pēc sava “monstrozā” ģīmja un līdzības.

Tas ir totalitārisms – šī vēlme nodibināt pilnīgu kontroli pār visu un visiem, ikvienu domu, emociju un cilvēku mijiedarbību. Totalitārisma ideoloģijas raksturs mainās dažādos laikos (t.i., nacisms, staļinisms, maoisms utt.), Taču šī vēlme pēc pilnīgas kontroles pār cilvēkiem, pār sabiedrību un galu galā arī pašu dzīvi, ir totalitārisma būtība … un tas ir tas, kas ir pārņēmis jaun-normāļu prātus.

Jaun-normālajā sabiedrībā VIŅI vēlas nostiprināt bailes un padevību, tāpat kā ikvienā totalitārā sabiedrībā. VIŅU ideoloģija ir patoloģizēta ideoloģija (pretstatā, teiksim, nacistu rasistiskajai  ideoloģijai), tāpēc tās simboli būs patoloģiski. Katrā dzīves jomā dominēs bailes no slimībām, infekcijām un nāves, kā arī pārspīlēti uzmācīga uzmanība veselības jautājumiem. Paranoidālā propaganda un ideoloģiskā programmēšana būs visuresoša un pastāvīga.

Ikviens būs spiests valkāt medicīniskās maskas, lai uzturētu pastāvīgu baiļu līmeni un visuresošo slimības un nāves atmosfēru, it kā pasaule būtu viena liela infekcijas slimību palāta. Ikviens nēsās šīs maskas vienmēr – darbā, mājās, automašīnās un it visur. Ikviens, kurš tīši vai netīši atteiksies to darīt, tiks uzskatīts par “sabiedrības veselības apdraudējumu”, un policija vai militārpersonas viņu varēs sist un arestēt, vai arī viņu vienkārši nolinčos jaun-normāļu pūļi.

Pilsētas, reģioni un valstis tiks pakļautas nepamatotai policejiskai bloķēšanai, ko attaisnos ar “inficēšanās” draudiem. Cilvēki tiks turēti savās mājās līdz 23 stundām diennaktī, un pamest dzīvokli varēs tikai “būtisku iemeslu dēļ”. Policija un karavīri patrulēs ielās, apturot cilvēkus, pārbaudot viņu dokumentus, kā arī sitot un arestējot ikvienu, kas atļāvies iziet publiskajā telpā bez atbilstošiem dokumentiem, vai arī pietuvojies pārāk tuvu citiem cilvēkiem, kā tas šobrīd jau notiek Melburnā, Austrālijā.

“Infekcijas” draudi tiks izmantoti, lai attaisnotu aizvien nejēdzīgākus un autoritārākus noteikumus, obligātus “uzticības valdošajai kārtībai” demonstrācijas rituālus un, visbeidzot, visu domstarpību izskaušanu. Tieši tāpat kā nacisti uzskatīja, ka viņi karo pret “subhumānajām rasēm”, jaun-normāļi karos ar “slimībām” un visiem, kas “apdraud sabiedrības veselību”, nepiekrītot jaun-normāļu ideoloģiskajai interpretācijai. Tāpat kā jebkura cita totalitārā kustība, galu galā VIŅI darīs visu, kas nepieciešams, lai attīrītu sabiedrību no “deģenerējošām ietekmēm” (t.i., ikviena, kas VIŅUS apšauba vai nepiekrīt vai atsakās pakļauties katrai pavēlei). VIŅI jau šobrīd agresīvi cenzē internetu un aizliedz opozīcijā esošus politiskos protestus, un politiskie līderi un korporatīvie plašsaziņas līdzekļi sistemātiski stigmatizē tos no mums, kuri uzdrošinās apstrīdēt viņu oficiālo stāstījumu, nosaucot par “ekstrēmistiem“, “nacistiem“, “sazvērestības teorētiķiem“, ” kovidiotiem” “koronavīrusa noliedzējiem”,”anti-vakseriem” un “ezotēriskiem frīkiem”. Viena vācu amatpersona pat atļāvusies tiktāl izrunāties, ka pieprasīja disidentu deportēšanu … domājams, vilcienos uz kaut kādiem Austrumiem.

 

Neskatoties uz šo pieaugošo totalitārizāciju un gandrīz visa patoloģizēšanu, jaun-normāļi turpinās savu dzīvi tā, it kā viss būtu … labi, pilnīgi normāli. VIŅI dosies uz restorāniem un filmām maskās. VIŅI strādās, ēdīs un gulēs maskās. Ģimenes brīvdienās dosies maskās vai “personālajā ķermeņa augšdaļas burbulī”. VIŅI ieradīsies lidostā astoņas stundas agrāk, nostāsies savās mazajās iezīmētajās kastītēs un pēc tam sekos bultiņām uz grīdas pie “veselības ierēdņiem” aizsargtērpos, kuri mērīs VIŅU temperatūru ar “pistolēm” un bāzīs desmit- collu garus analīžu tamponus VIŅU deguna dobumos. Vecākiem, kuri vēlēsies atteikties no šīs burvīgās pieredzes, nedēļas laikā pirms lidojuma būs iespēja profilaktiski vakcinēt sevi un savus bērnus ar jaunākajām eksperimentālajām vakcīnām (protams, iepriekš parakstot papīru, ka zina par vakcīnas ražotāja atteikšanos no atbildības) un pēc tam iesniegt amatpersonām pierādījumus par vakcināciju (un atbilstība dažādām citām “veselības vadlīnijām”) uz viņu digitālās identitātes un sabiedrības veselības pasēm vai zemādas biometriskām mikroshēmām.

Bērni, kā vienmēr, no tā cietīs vissmagāk. Vecāki, skolotāji un visa sabiedrība viņus terorizēs un mulsinās no dzimšanas brīža. Katrā viņu socializācijas posmā viņi tiks pakļauti ideoloģiskai pārprogrammēšanai un paranodiālas uzvedības normalizēšanai … ar atkārtoti lietojamām korporatīvām “mēra maskām”, kas apzīmētas ar mīlīgiem multfilmu varoņiem, paranoju izraisošām bilžu grāmatām mazuļiem un paranodiāliem “sociālas distancēšanas” rituāliem, kā arī citām psiholoģiskās spīdzināšanas formām. Šī programmēšana (vai spīdzināšana) notiks mājās, jo vairs nebūs skolas vai drīzāk nebūs valsts skolu. Turīgo bērni apmeklēs privātās skolas, kur viņi var rentabli “sociāli norobežoties”. Darba klases bērni sēdēs mājās vieni, skatīsies ekrānos, nēsās maskas, hiperaktivitāti un uzvedības traucējumus stabilizējot ar antidepresantiem.

Un tā tālāk … Es domāju, ka jūs sapratāt. Es tā ceru, jo man nav vēlēšanās turpināt.

Es lūdzos, lai šis ieskats Jaunajā normālajā nākotnē ir JŪS pietiekami šausminājis un sadusmojis, lai JŪS saceltos pret to, pirms nav par vēlu. Cilvēki, tas nav joks. Jaun-normāļi ir nopietni. Ja JŪS nevarat redzēt, kurp VIŅI virzās, JŪS nesaprotat totalitārismu. Tiklīdz totalitārisms sākas un sasniedz šo posmu, TAS neapstājas, ne bez cīņas. TAS turpina līdz savam loģiskajam rezultātam. Parasti cilvēki sevi pārliecina, ka TAS nenotiek, TAS nevar notikt, ne MUMS. Viņi to saka sev laikā, kad totalitārā programma tiek īstenota soli pa solim, pa vienam, šķietami nekaitīgam, solim. Viņi piemērojas, jo sākumā likmes nav tik augstas, un piemēroties šķiet vieglāk, un nākamais, kas viņiem atliek – stāstīt mazbērniem, ka viņiem nebija ne mazākās nojausmas, kurā virzienā pūš vējš.

Ja esat ticis līdz šīs esejas beigām, JŪSU prāts vēl nav pārņemts … Jaun-normāļi pārtrauca lasīt kaut kur ap otro rindkopu. Tas nozīmē, ka JŪSU pienākums ir runāt un darīt visu, kas vēl iespējams, lai Jaunā Normālā nākotne nekļūtu par realitāti.

JUMS par to netiks piešķirta atlīdzība. JŪS par to tiksiet izsmieti un sodīti. Jūsu jaun-normālie draugi JŪS par to ienīdīs. Jūsu jaun-normālā ģimene JŪS par to pametīs. Jaun-normālā policija varētu JŪS par to arestēt.

JŪSU pienākums ir to darīt jebkurā gadījumā … un, protams, tas ir arī MANS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *