In Memoriam (papildināts)

2022. gada 24. martā pēc ilgstošas cīņas ar aizvien spēkā pieaugošu un metastāzēs izpletušos oficiālo cenzūru mūžībā ir aizgājis viens no pēdējiem Latvijas alternatīvo ziņu portāliem INFOTOP.LV

Latvija ir zaudējusi svaigu skatījumu uz lietām un iespēju iegūt informācijas atspoguļojumu no “neoficioza” rakursa. Portāla ieguldījums Latvijas mēdiju nozares esamībā bija nepārvērtējams. Portāls bija viens no pirmajiem muļķības, korupcijas, pielīšanas un citu varas gaiteņu netikumu atspoguļotājs Latvijā, portāla vadītājs un autors nenogurstoši izglītojis mūstautiešus un centies raisīt kritisko domāšanu ikvienā galviņā, kas uz to vēl bija spējīga.

Saskarsmē ar lasītājiem portāla autori bija žurnālistu visaugstāko ētikas un profesionalitātes standartu paraugs, vienmēr korekti, bieži sarkastiski, nekad neaizmirsa apskatīt procesus vispusīgi, bija precīzi līdz sīkākai detaļai.

INFOTOP.LV godam pārstāvēja analītiskās žurnālistikas vārdu ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā mērogā, neļaujot pilnībā nogrimt aizmirstībā kritiskai domai un analītikai žurnālistikā.

Kopš Covid-19 pandēmijas pirmsākumiem portāls aktīvi iesaistījās valstsvaras aplamību atklāšanā, diemžēl pats zaudēja cīņā ar šīs nežēlīgās slimības radīto izaugumu…

Izsakām visdziļāko līdzjūtību un esam kopā ar portāla autoriem, piederīgajiem, draugiem un kolēģiem, INFOTOP.LV  pāragri mūžībā pavadot.

 

 


29.martā INFOTOP.LV atkal strādā. Kāpēc un kā? Nezinu. Labi, ka strādā. VARBŪT lielais brālis tomēr nebija pie vainas, varbūt palaida vaļā. Lai nu ir kā ir.

Stāsta, ka tie, kurus notur par mirušiem, dzīvo ilgi un laimīgi.

Tad nu vēlam portālam ilgu un laimīgu eksistenci…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *